Frederiksens Isheste

Hold for Unge

Vores Ungdomshold

 

Plagene: tirsdag kl. 17.00-18.00. Holdstørrelse 4 elever. Instruktør Birgit Frederiksen

Mankerne: torsdag kl. 15.00-16.00, 11-15 år. Holdstørrelse 6 elever. Instruktører Maja Fredriksen og Birgit Frederiksen

 

 

På de 2 hold rides der på Islændere og Fjordheste. Hver elev får en fast hest, således at der skabes en god kontakt mellem elev og hest - samarbejdet og tilliden er det vi bygger videre på. 

 

 

 

 

Generel information om deltagelse på vores Ungdomshold.

 

Vi har lukket i skolernes ferier og på helligdage - der gives ikke erstatningstimer for de dage. Vinterferie er i uge 8. Hvis Familien Frederiksens Isheste aflyser timer gives der erstatningstimer.

 

Ansvar:

Al ridning og omgang med heste og ponyer hos Familien Frederiksens Isheste, samt færden på vores område, foregår på eget ansvar.

 

Smittebeskyttelse:

For at beskytte vores heste og undgå smitte, der i værste fald kan føre til aflivning, er det vigtigt at : tøj og udstyr bliver vasket/steriliseret efter brug i samvær med andre heste. Dette skal gøres hver gang udstyret/rytteren har været i kontakt med andre heste - selv en ridehandske med lidt hestesavl kan bringe smitte fra stald til stald.

 

Tilmelding til hold, undervisning og ridelejr eller tilmelding til rideterapi:
Vi beder alle der tilmelder eller indskriver elever om, at være opmærksom på, at eleven bliver tilmeldt det rette tilbud eller hold indenfor normalområdet, herunder ridehold, undervisning og ridelejr eller specialområdet, herunder rideterapi. Det er vigtigt, at alle elever bliver placeret, der hvor de har behov, således at de rette ressourcer er til stede. Dette er for både den enkelte elev, hestene, de øvrige elever og for vores tilrettelæggelse af arbejdet. Vi forbeholder os retten til at udmelde eller omplacere elever, der er tilmeldt under forkerte eller manglende oplysninger, uden tilbagebetaling af tilmeldingsgebyr, depositum mv. Er du i tvivl om placering af en elev, bedes du rette henvendelse til os, så vi i samarbejde kan finde den helt rigtige plads.