Frederiksens Isheste

Kontakt os


Familien Frederiksens Isheste ligger i Hedehusene, på en 4 længet gård, som ligger lige ud til det rekreative naturområde Hedeland.

 

Gården ligger ca. 2 km fra Hedehusene by og station.  Vi tilbyder rideterapi, pædagogisk ridning, børnehold, voksenhold, eneundervisning og ridelejre for både børn, unge og voksne.

 

 

Adresse:

Familien Frederiksens Isheste v. Maja Frederiksen,

Pædagogisk Center for mennesker og heste,

Brandhøjgårdsvej 108,

2640 Hedehusene

 

Der er kun adgang til centret efter aftale, da vi arbejder med fordybelse og ro.

 

 

Tlf: 60140844
Mail: info@frederiksens-isheste.dk

CVR.NR. 31 73 58 15

 

Kontakt:

 

Den bedste måde, at få kontakt til os, er ved at sende e-mail, sms eller indtale besked på vores telefonsvarer. Vores telefon besvares i muligt omfang mellem vores arbejdsopgaver. Den er lukket, når vi har elever, træner heste eller varetager andre aktiviteter på gården.

Vi har lukket i weekender, på helligdage og i skoleferier.

 

Vi læser og besvarer e-mails løbende. Det sker desværre, at vores svar på e-mail henvendelser nogen gange havner i SPAM-mappen. Så hvis man undrer sig over, at vi ikke svarer, så check om det ligger i SPAM-mappen.

 

 

 

Persondata politik hos Familien Frederiksens Isheste

 

Den 25. maj 2018 trådte den nye EU-persondataforordning GDPR i kraft, hvilket betyder, at hele Europa har en fælles lov om behandling af persondata.

 

Som følge af databeskyttelsesforordningen og den danske databeskyttelseslov, skal dataansvarlige give nogle informationer om, hvilke persondata vi opbevarer og hvordan personoplysninger behandles.

 

De personoplysninger vi har registrerer, er som udgangspunkt kun almindelige oplysninger som:

 

  • Elevens navn
  • Forældres/værges navn
  • E-mail-adresse på elev eller forældre/værge
  • Telefonnummer på elev eller forældre/værge
  • Navn på kontaktperson og telefonnummer i tilfælde af uheld (kun voksne)
  • Elevens alder primært for børn, men forekommer også for voksne såfremt, det bliver oplyst til os

 

Ud over disse almindelige oplysninger udarbejder vi, på anmodning fra forældre/værger eller bevilgende myndigheder udtalelser om elever, som går til rideterapi. Endvidere kan vores venteliste til rideterapi indeholde oplysninger om årsagen til, at man ønsker rideterapi.

 

Uanset hvilke oplysninger vi har, så behandles de strengt fortroligt og de videregives ikke til andre uden samtykke.

 

Personoplysninger gemmes alene så længe det er nødvendigt, det vil sige så længe, man er kunde hos os eller så længe man ønsker at stå på venteliste/e-mail-liste.

 

Man har ret til, at anmode om indsigt, berigtigelse eller sletning af sine persondata eller de persondate man har afgivet til os og man kan tilbagekalde sit samtykke. Man kan også bede om en kopi af de personoplysninger, som er afgivet til os, og som vi stadig opbevarer.

 

Man har ret til at klage over behandlingen af sine personoplysninger enten ved at kontakte os på info@fredeiksens-isheste.dk eller Datatilsynet, Borgergade 28,5, 1300 København K.

 

Vores webmail er hostet af UnoEuro, som har denne Persondata- og Cookiepolitik. https://www.unoeuro.com/dk/