Frederiksens Isheste

Hold for voksne

 

Hold for voksne.

 

Børsterne: mandag kl. 16.00. Letøvede/øvede. Holdstørrelse 4 elever. Instruktør Maja Frederiksen

Hopperne: onsdag kl. 15.30. Letøvede/øvede. Holdstørrelse 4 elever. Instruktør Maja Frederiksen

 

Vi har 2 hold for voksne, som er for letøvede/øvede ryttere. For at blive optaget på holdet skal man have en enetime, så vi kan vurdere om niveau passer til holdet. Dette er en kvalitetssikring for de øvrige elever på holdet. Det gælder for elever med nogen ride erfaring.

 

Begyndere skal altid starte med enetimer med mulighed for optagelse på et af holdene når man har opnået et passende niveau og såfremt der er en ledig plads.

 

 

På voksenholdene arbejder vi med rytternes forståelse af hestens sigbaler, adfærd, balance og opstilling, vejrtrækning og brug af kroppen under ridningen, grundteori, hesteforståelse og hestehåndtering.

 

Vores fokus er at dygtigøre rytteren, så denne kan hjælpe hesten til at bære sig korrekt uden unødvendig indvirkning og spændinger.

Der afsat 15 min. til strigling og opsadling og ca. 45 min. undervisning.

 

Al undervisning foregår udendørs både sommer og vinter - og vi bruger naturens muligheder og udfordringer i undervisningen.

 

På voksenholdene bruger vi både Islandske heste og Fjordheste. 

 

Underviser: Maja Frederiksen. Uddannet B-instruktør i Dansk Islandshesteforening, Certificeret Centreret Rideinstruktør Level 2, Pædagog og Rideterapeut.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

Underviser: Maja Frederiksen. Uddannet B-instruktør i Dansk Islandshesteforening, Certificeret Centreret Rideinstruktør Level 2, Pædagog og Rideterapeut.

 

 

 

Generel information om deltagelse i undervisning, herunder på vores voksenhold, læs nærmere under menupunktet "Undervisning, enetimer eller hold" http://www.frederiksens-isheste.dk/undervisning-enetimer-eller-hold