Ridelejr

Ridelejr hos Frederiksens Isheste er sommerens højdepunkt.

Vi har 3 ridelejre der ligger i de 3 første uger af skolesommerferien.

Første uge mandag- fredag har vi ridelejr for de unge 12-16 år.

Anden uge mandag-fredag har vi ridelejr for voksne 18 +


De to første uger er der virkelig skruet op for lærings processen, det er på ridelejr der virkelig er mulighed for at fordybe og udvikle sig. Samtidig lægger vi vægt på super god stemning og masser af samvær med både heste og hinanden. Der vil være både ture i Hedeland, hold og mere individuel undervisning som er baseret på deltagernes ønsker. Derudover rytterøvelser og morgenyoga hver dag, god mad, hygge i sovesalen mm.
Tredje uge mandag-onsdag har vi ridelejr for de mindste på vores egne børnehold, her er tre dage med sjov og ballade, leg, ridning og alt det andet man laver på en gård.Vores ridelejre er utrolig populære og bliver som regel udsolgt inden årsskiftet, vil du være sikret en af de få pladser (10 deltagere pr. lejr), skal du tilmelde dig i god tid


Vægtgrænse: Da den islandske og fjordhest er små racer har vi en vægtgrænse på 80 kg. Vi bruger både Fjordheste, shetlandsponyer og Islandske heste i vores undervisning, det vil altid være rideinstruktøren der vælger hest til eleven.